Харчування у школах

Головною метою компанії ТОВ “ПОНТЕМ.УА” є впровадження принципово нового для України підходу до організації громадського харчування у найбільш чутливих галузях, а саме бюджетних організаціях. Нашим прагненням є покращення якості надання послуги організації харчування у державних та приватних організаціях країни, впровадження інноваційних технологій, залучення інвестицій Європейського Союзу.

Так на сьогодні “ПОНТЕМ.УА” організовує забезпечення гарячим харчуванням учнів 85-ти шкіл Києва Дарницького та Дніпровського районів та намагається співпрацювати з батьківськими комітетами для покращення послуг, що надаються у навчальних закладах.
ПОНТЕМ.УА” є інноватором та реформатором у сфері надання послуг з організації забезпечення гарячим харчуванням в шкільних їдальнях, а Європейський підхід до ведення бізнесу та значна компетенція дають можливість компанії успішно та швидко впроваджувати даний проект.

Серед переваг, що вигідно відрізняють “ПОНТЕМ.УА”, від компаній, що надають схожі послуги, перш за все варто зазначити наступні:

  • Якість харчування — всі продукти, з яких ми готуємо страви для дітей мають відповідні сертифікати якості та витримані строки реалізації.

  • Професійно розроблений раціон харчування – ми пропонуємо меню, яке повністю відповідає потребам дитини. Суворо дотримуємося рекомендацій дієтологів та вимог стосовно принципів складання дитячого меню.

  • Контроль наданих послуг — щоденно у кожному учбовому закладі проводиться внутрішній аудит на відповідність стандартам компанії. Аудитори компанії “ПОНТЕМ.УА” перевіряють якість приготовлених страв, наявність всіх позицій меню, чистоту всіх приміщень, зовнішній вигляд працівників кухні тощо.

  • Постачальники — ми працюємо лише з тими постачальниками, які надають якісні продукти з усіма відповідними сертифікатами.

  • Інвестиції – в залежності від термінів та умов договору ми за свій рахунок виконуємо ремонт виробничих приміщень та технологічного обладнання.

  • Співробітники – проводимо навчання наявного персоналу та здійснюємо набір додаткового штату робітників кухні.

  • Склади та логістика – власні складські приміщення та розвинена логістична система дають можливість оперативно доставляти продукти у всі заклади.