Харчування у лікарнях

Особливо уважно ми ставимося до організації харчування у лікувальних закладах. Ми готові забезпечувати харчування як пацієнтів лікарень, будинків для літніх людей, так і персоналу цих установ.

Здоров’я – це найбільше багатство людини, тому при наданні послуг харчування в лікарнях ми враховуємо стан здоров’я пацієнта, призначену лікарем дієту і інші специфічні вимоги.

Компанія PONTEM має дуже цінний досвід по організації дієтичного харчування. Меню, які призначені для лікувальних установ та для будинків для літніх людей, відповідають вимогам правил здорового харчування і дієтичного лікування.

Серед переваг, що вигідно відрізняють “ПОНТЕМ.УА”, від компаній, що надають схожі послуги, перш за все варто зазначити наступні:

  • Професійно розроблений раціон харчування – ми пропонуємо меню, яке повністю відповідає потребам лікарняного раціону харчування. Суворо дотримуємося рекомендацій дієтологів та вимог стосовно принципів складання меню.

  • Постачальники — ми працюємо лише з тими постачальниками, які надають якісні продукти з усіма відповідними сертифікатами.

  • Інвестиції – в залежності від термінів та умов договору ми розглядаємо можливість за свій рахунок виконати ремонт виробничих приміщень та технологічного обладнання.

  • Співробітники – проводимо навчання наявного персоналу та здійснюємо набір додаткового штату робітників кухні.

  • Склади та логістика – складські приміщення та розвинена логістична система дають можливість оперативно доставляти продукти у всі заклади.

  • Якість харчування — їжа надається кожному пацієнту згідно з призначеною дієтою виключно з якісних та свіжих продуктів. Піклуючись про кожного пацієнта, ми надаємо перевагу екологічній продукції, впроваджуємо технологічні новинки для того, щоб приготована їжа була смачною та збалансованою.