Міжнародний форум “Україна – Литва: Європейський досвід”

Компанія “ПОНТЕМ.УА” взяла участь у форумі “Україна – Литва: Європейський досвід”, що відбувся 14 березня 2019 року у м. Полтаві.

Метою форуму є налагодження співробітництва між представниками Полтави та Литви. До складу делегації із Литви, яку очолив заступник Міністра закордонних справ Литви Дарюс Скусявічус, увійшли представники влади, бізнесу та освіти.

Робота форуму була розподілена на окремі дискусії, під час яких представники литовського та полтавського бізнесу обговорювали важливі проблеми.

Серед основних питань, які порушувалися під час форуму – ведення бізнесу у Полтаві, виклики для бізнесу щодо входження на ринок Європейського Союзу, шляхи налагодження механізмів співпраці. Також, було обговорено проблему подальшої діяльності виробничих територій міста та можливість розгляду їх як складової інвестиційної привабливості.

Під час форуму засновник ТОВ “ПОНТЕМ.УА” Ірмантас Норкус провів перемовини з директором Департаменту агропромислового розвитку Полтавської обласної державної адміністрації Сергієм Фроловим щодо співробітництва з аграріями області, які вирощують овочі та фрукти.

Нагадаємо, що ТОВ “ПОНТЕМ.УА” займається організацією харчування в закладах освіти та охорони здоров’я Полтавської області, зокрема в Кременчуцькому районі.

Фото: сайти Полтавської ОДАПолтавської обласної ради