(English) Catering services

Спрямуванням нашої діяльності є організація громадського харчування у низці різноманітних державних та приватних установах, таких як школи, дитячі сади, лікарні і т.п.
Співпрацюючи з дитячими виховними установами та лікарнями ми беремо на себе особливу відповідальність за якість наданих продуктів. Ми гарантуємо, що послуги харчування, які ми надаємо, відповідають усім нормам, стандартам та вимогам.

 

Переваги співпраці з нами:

Професійно розроблений раціон харчування — ми пропонуємо меню, яке повністю відповідає потребам дитини, дорослої людини. Сурово дотримуємося рекомендацій дієтологів та вимог стосовно принципів складання дитячого/лікарняного меню.

Інвестиції — в залежності від термінів та умов договору ми за свій рахунок виконуємо ремонт виробничих приміщень та технологічного обладнання.
Співробітники– проводимо навчання наявного персоналу блоку харчування та здійснюємо набір додаткового штату робітників кухні.
Ціни – всі продукти ми постачаємо нашим автопарком із власних складів, що дозволяє нам запропонувати більш привабливі ціни.

Контакти для співробітництва:
Відділ розвитку послуг харчування +38 044 300 04 28