Харчування у дитячих садках

Особливо прискіпливо ми ставимося до організації харчування у дитячих садках. Здорове харчування має великий вплив на фізичний і розумовий розвиток дитини, її імунітет і працездатність.

Ми надаємо повноцінне, збалансоване і здорове харчування, що відповідає вимогам усіх нормативно правових актів. Ми забезпечуємо таке меню, що складається з урахуванням рекомендованих груп продуктів харчування і рекомендованих для дитини добових норм поживних речовин і енергії. Усі продукти харчування, які потрапляють до дошкільного закладу, відповідають умовам державних стандартів та супроводжуються документацією (накладні, сертифікати) з висновками щодо їх якості, терміну реалізації, кількості.

Основна увага при організації харчування в дитячих садках приділяється безпеці їжі: екологічності продуктів, безпечному технологічному процесу, належній подачі страви. Компанія PONTEM має дуже цінний досвід по організації дитячого харчування. Меню, які призначені для дитячих дошкільних установ відповідають вимогам правил дитячого харчування.

Чим ми відрізняємося від компаній, що надають схожі послуги:

Індивідуальний підхід до роботи з кожним садком

Під час розробки меню для кожного дитячого садка, враховуються наступні фактори:

  • Тип дитячого садку— ми враховуємо спеціальні потреби вихованців дитячих закладів для дітей з фізичними вадами та особливими захворюваннями, садків спортивного спрямування, спеціалізованих садків для дітей різних віросповідань;

  • Рекомендації батьківського комітета — для складання коректного меню для кожного дитячого садку, ми проводимо зустрічі з батьками дітей та консультуємося з ними.

  • Опитування батьків — з метою виявлення недоліків у раціоні дітей та дізнатися про побажання батьків щодо харчування їх дітей, ми на регулярній основі проводимо опитування батьків;

  • Місце проживання дитини — в залежності від того у якій місцевості проживає дитина, ми розробляємо спеціальне меню. Таким чином ми аналізуємо нестачу чи надлишок тих чи інших продуктів, та компенсуємо їх;

  • Звички харчування у сім`ї — для того, щоб раціон дитини був максимально корисним та різноманітним, ми виявляємо що дитина їсть до приходу у садок та після, а також на вихідних, і, враховуючи це, складаємо меню. Тобто, ми зіставляємо повний об’єм їжі, яку споживає дитина протягом доби і виводимо збалансоване меню;

  • Розвиток культури споживання їжі — з метою розвитку у дітей естетичного смаку та поваги до їжі, страви подаються з спеціальною викладкою;

 

ПРИБЛИЗНЕ ОРІЄНТОВНЕ МЕНЮ НА 5 ДНІВ

( для харчування вихованців у дошкільних навчальних закладах (від 3-х до 6 років) )